WildplakkenStunter

Campagnes

Uw campagne

Bij WildplakkenStunter kunt u terecht voor Traditioneel drukwerk, binnenverspreiding, verkiezingsborden, sandwichborden, specials en DTP & Drukwerk. Wij realiseren effectieve en originele binnen- en buitenreclame voor een boodschap die op de juiste plek en bij de juiste doelgroep verspreid wordt.

Traditioneel

Een traditionele wildplakcampagne is een effectieve, betaalbare en gerichte manier om exposure te genereren op plekken waar de reguliere media niet beschikbaar zijn. Bij wildplakcampagnes of vrijplakken, plakken wij verschillende maten losse posters op de daarvoor bestemde locaties.

Binnenverspreiding

Heeft uw bedrijf een charitatieve of culturele insteek? Dan is binnenverspreiding de ideale manier om uw doelgroep in de uitgaansscene te bereiken. Bij een binnenverspreidingscampagne hangen wij posters op posterwandjes en achter ramen in verschillende horeca locaties. Flyers, magazines, folders, kranten en nieuwsbrieven kunnen wij tevens voor u plaatsen. Wij werken zowel landelijk als regionaal.

Verkiezingsborden

In Nederland vinden periodiek verkiezingen plaats. Normaliter bijna ieder jaar bij het aflopen van een zittingstermijn in maart of mei. WildplakkenStunter kan uw werk uit handen nemen en de posters voor u op deze borden plakken. Uiteraard respecteren wij hierbij de reeds hangende posters.

Sandwichborden

Sandwichborden zijn uitstekend zichtbaar voor automobilisten, fietsers én voetgangers. Het bestaat uit twee kunststofplaten die om bijvoorbeeld een lantaarnpaal worden bevestigd en aan elkaar worden gemaakt met ty-raps. De kunststofpanelen worden beplakt met uw poster. Dit kan op elk gewenst formaat. Doordat wij machinaal beplakken, is de kwaliteit dermate hoog dat uw poster onder alle weersomstandigheden netjes op het bord blijft zitten.

Specials

In de loop der jaren heeft WildplakkenStunter heel wat speciale projecten mogen uitvoeren op plak gebied. Doe het eens anders en opvallen is het resultaat. Niets is ons te gek: wanden beplakken met behang, de Big Five op ware grootte plakken, grote billboards, sandwichborden met ledlampjes erin verwerkt, et cetera. Wij denken graag met u mee over een ludieke en opvallende campagne.

DTP & Drukwerk

Het drukwerk kan door u zelf worden aangeleverd. Daarnaast kunt u ook al uw drukwerk door WildplakkenStunter laten verzorgen. Wij hebben goede contacten met grote drukkerijen, in Nederland en België, die kwalitatief en snel drukwerk leveren tegen de laagste prijsgarantie. Ook voor de opmaak van al uw artwork kunt u bij WildplakkenStunter terecht. Wij helpen u hiermee graag verder.

Veelgestelde vragen over wildplakken

Hoe weet ik dat mijn posters zijn geplakt?

Nadat wij uw campagne geplakt hebben, ontvangt u altijd bewijsfoto’s van ons.

Hoe lang blijft mijn poster hangen?

Over het algemeen blijft een poster twee weken hangen. Wel indien ons plakwerk ook wordt gerespecteerd door andere plakkers. Wij houden u campagne in ieder geval bij en gaan regelmatig terug.

Welke formaten plakken jullie?

Wij kunnen ieder formaat plakken indien gewenst. Wij adviseren echter om uit te gaan van B1 en/of A2 formaat en niet kleiner dan A3.

Op welke plekken plakken jullie?

Wij plakken over het algemeen op vrije plakplaatsen en gedoogzones. Indien gewenst aangevuld met reguliere plakplaatsen, waarbij we respect hebben voor andere campagnes.

Hoeveel posters heb ik nodig voor een goede campagne?

Dit is afhankelijk van de stad [steden] waar de campagne zichtbaar moet zijn. We maken graag een offerte op maat voor u. Er is veel mogelijk.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search